Taxi Schiphol

Professionele & exclusieve luchthavenvervoer
Luchthaven Schiphol
Luchthaven Schiphol Terminal 3
Luchthaven Schiphol

Info

Tag Amsterdam Schiphol Airport
Adres Evert v/d Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands

Omschrijving

Taxi naar Schiphol Amsterdam Airport is bij ons online en gemakkelijk te boeken.

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol (AMS) is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa. Schiphol was in 2017 met 68,4 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs).

Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland en bevindt zich ongeveer 15 kilometer ten zuidwesten van Amsterdam. Op de plaats waar nu Schiphol ligt, lag eerder het dorp Rijk. De naam “Schiphol” wordt ook gebruikt als plaatsnaam, evenals Schiphol-Oost en Schiphol-Rijk.

Schiphol is de thuishaven van de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen KLM, Martinair, Corendon, TUI fly en Transavia. Daarnaast is het de Europese hub van Delta Air Lines en Jet Airways, en een basis voor onder meer Vueling en easyJet. De luchthaven ligt enkele meters onder zeeniveau en telt zes start- en landingsbanen.

Schiphol wil de komende jaren de capaciteit verder uitbreiden naar 70-80 miljoen passagiers en tussen de 600.000 en 650.000 vluchten per jaar. Om de concurrentie aan te kunnen gaan met Frankfurt en Londen Heathrow zou een zevende baan, parallel aan de Kaagbaan, noodzakelijk zijn.[6] Om dit te realiseren zou er een nieuwe terminal komen aan de noordwestzijde van Schiphol Centrum. Dit plan werd echter in 2009 opzij geschoven. Hiervoor in de plaats is er in 2010 begonnen aan de realisatie van een nieuw Masterplan 2020-2025. Dit plan behelst uitbreiding van de pieren ten zuiden van de huidige B-pier, en de aanleg van een nieuwe vertrek/aankomsthal in dit gebied. Schiphol zal zich blijven concentreren op de hub-functie voor KLM en de SkyTeam luchtvaartmaatschappijen, maar daarnaast ook (sterk) blijven groeien in het low-costairlinesegment.

We bieden allerlei soorten vervoers naar Schiphol. Boek bij ons online een gemakkelijk een Taxi naar Schiphol. We hebben de beste deals op basis van prijs-kwaliteitverhouding.

Boek Taxi naar Schiphol
Scan de code