Tesla Model X

Professionele privéchauffeur diensten
europcab-tesla x

Tesla Model X

per-hour-rate
Tarief Per Uur
€199 / Uur *Inclusief 50 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Halve Dag
€599 ½ Dag *4 Uur - 200 Vrije Kilometers
per-day-rate
Tarief Per Dag
€959 / Dag *8 Uur - 400 Vrije Kilometers
€1.99 Per Extra Kilometer
6 Passagiers
3 Koffers
Lederen Interieur
Airco
On Board Wi-Fi
iPhone/Samsung Oplader
Multimedia System
Verwarmde Stoelen
Boek Nu

  Taxi Booking
  AUTO OVERZICHT

  De Model X is de snelste en meest capabele SUV ooit. De auto was bovendien de eerste SUV die een veiligheidsscore van vijf sterren US NCAP behaalde. Met vierwielaandrijving en een actieradius van 565 km (NEDC) biedt de Model X voldoende ruimte voor zeven volwassenen en hun bagage. Model X is een SUV zonder compromis.

  Interior

  De Model X biedt plaats voor maximaal zes volwassenen exclusief chauffeur en meer bagageruimte dan andere SUV’s in zijn klasse. Ontworpen voor optimaal comfort, biedt de 7-zits configuratie de mogelijkheid om de stoelen van de tweede en derde rij volledig neer te klappen om een zeer grote vlakke laadruimte te creëren. Model X heeft de grootste voorruit die op dit moment wordt geproduceerd. Hierdoor kunt u genieten van het adembenemende uitzicht van sterren en de lucht boven u. Getint anti-UV glas zorgt voor een goed zicht voor de bestuurder en alle passagiers.

  Bereik

  Model X heeft een bereik van 565 km (NEDC), mede omdat het de meest aerodynamische SUV in productie is. De weerstandscoëfficiënt van Model X bedraagt 0,25 en is daarmee 20% lager dan die van de op één na beste SUV.

  Veiligheid

  De Model X is ontworpen met veiligheid in gedachten, met standaard actieve veiligheidsfuncties en ingebouwde hardware die de bestuurder beter zicht bieden. De acht omgevingscamera’s bieden goed zicht rond de hele auto en de twaalf ultrasone sensoren detecteren omliggende objecten. De radar aan de voorzijde ziet zelfs door zware regen, mist, stof en de directe voorligger. Door gelijktijdig zicht in alle richtingen kunnen ongelukken worden voorkomen. De Model X is de eerste SUV ooit met een veiligheidsscore van vijf sterren US NCAP in alle categorieën en subcategorieën. De kans dat de inzittenden letsel oplopen, is bovendien lager dan bij welke andere auto dan ook. Daarnaast is het risico om over de kop te slaan twee keer zo klein.

  GESCHIKT VOOR
  • Luchthavenvervoer
  • Taxivervoer
  • Privé Chauffeur
  • Stadstour
  • Trouwvervoer
  VIDEO TOUR
  Scan de code